~Sono

Ke enjing ujian? 

Muhun. Tapi, masih teu rajeun diajarna. Kangen ibu, apa, ilham. 

Iraha uihna?

Masih lami, februari In syaa Allaah.

Upami tos kangen ka ibu, apa sareng ilham teh teu tiasa fokuss. Kumaha sihnya, kangen tapi isin nyariosna. Hoyong manja tapi ge da isin. Sesah ngajelaskeuna.

Continue reading

Advertisements